Dela med dig av din passion! Hitta deltagare till dina kurser.

Med hjälp av EventiCourse kan du som är arrangör av kurser enkelt och kostnadsfritt registrera dina kurser och ta emot bokningar. Vi marknadsför dina kurser och ser till att deltagare hittar dina kurser.

Registrera dig!

Skapa dina kurser. Hitta nya deltagare. Bygg ditt personaliga varumärke.

 • Skapa din kurs

  Du behöver inte längre tänka på hur du ska skapa ett bokningssystem för dina kurser. Efter att du har blivit godkänd kursledare lägger du upp dina kurser enkelt hos oss.

 • Hitta fler deltagare

  Hitta fler kursdeltagare till dina kurser. Med hjälp av oss når du ut till kunskapstörstande deltagare som söker efter nya upplevelser.

 • Omvärldsbevakning

  Med hjälp av våra projektledare tar du enkelt del av trender som sker inom ditt expertisområde. Det är information du har stor nytta av när du ska utveckla nya kurser.

 • Bygg ditt varumärke

  Som expert och kursledare är det viktigt att skapa sig ett varumärke. Förutom att vi markandsför dig kan du även ägna dig åt bloggar och andra publikationer i våra mediekanaler.

 • Din kundtjänst

  För oss är det vitalt att kundtjänst ska vara proffesionell och tillgänglig. Vi har ett team av kundtjänstmedarbetare som svarar på frågor och vägleder deltagare i samband med bokningar.

 • Säkerhet

  Det är tryggt att ansluta sig till EventiCourse. Vi är måna om din integritet och din säkerhet. All material som du registerar hos oss har du fullständiga rättigheter till.

Uttalanden

aaaaaaaaaaaaa

aa

2019-01-18

  EventiCourse är ett utmärkt sätt för oss att erbjuda våra kurser på. Vi sparar en hel del tid och resurser genom att erbjuda våra kurser via EventiCourse.

Sveriges Kockar

2015-12-29

Så funkar det

Registrera en profil

Genom att fylla i nedanstående länk registrerar du en profil hos oss. Våra projekledare inom ditt expertisområde kommer att granska din ansökan och kontakta dig. Om din profil blir godkänd kommer du att få behörighet att skapa kurser och lansera dem på vår plattform.

Registrera kurs

Efter att din profil är godkänt är det dags att registrera kurser. När du registrera en kurs kommer vår kundtjänst finnas tillgänglig för dig. Vi kommer att marknadsföra din kurs i våra kanaler så att du når ut till deltagare lokalt i det område där kursen kommer att hållas.

Ta emot bokningar

Eftera att du har har registrerat din kurs är det vi som ska påbörja vårt jobb. Som Skandinaviens enda prestandabaserade bolag för kursbokningar så kommer vi att göra vårt yttersta för att säkra att potentiella kunder tar del av dina kurser och bokar in sig.

Skapa dina kurser. Hitta nya deltagare. Bygg ditt personaliga varumärke.    Registrera dig!

Har du frågor? Kontakta oss