Om EventiCourse

EventiCourse är en marknadsplats för hobby- och aktivitetskurser. Tillsammans med våra passionerade arrangörer erbjuder vi bl.a. matkurser, danskurser, konstkurser och mycket annat. Inspireras, upptäck en ny passion eller varför inte bara ha kul genom att lära dig något nytt! Tillsammans med våra arrangörer erbjuder vi kurser över hela Sverige.

LÄR DIG, UTVECKLAS, UPPTÄCK

Genom att lära sig och ta tillvara på nya kunskaper utvecklas vi, får en djupare förståelse för vår omvärld och upptäcker nya färdigheter hos oss själva. EventiCourse strävar alltid efter att lärande ska vara en social och trevlig aktivitet. Vi är övertygade om att man lär sig bäst genom att ha roligt och genom att vara involverad i lärandet. Ju fler sinnen som är involverade dessto bättre.

För oss går lärande ut på att utforska sig själv, utforska världen, träffa och umgås med andra som delar dina intressen och framförallt att ha riktigt roligt. Ja, det är hur vi ser på på lärarande och när det lyckas skapas en kraft som är helt oslagbart. EventiCourse förenklar och tillgängliggör lärande genom att vi samlar kursarrangörer på en sida så att du ska kunna upptäcka en ny passion, fördjupa dina kunskaper inom ditt intresse eller helt enkelt för att du vill ha roligt umgänge med andra.